Boten terug in Naarden

Op weg naar NaardenNatuurlijk zijn onze historische boten deze winter weer opgeknapt en nagekeken. Ze zijn uit het water geweest bij de werf in Weesp om de bodems te behandelen. Daarnaast is het normale onderhoud uitgevoerd en is de linnen kap van de Rondwaarts gerepareerd. Op vrijdag 23 maart haalden we met 5 schippers de schepen terug naar Naarden. Op zo’n prachtige voorjaarsdag is dat voor onszelf ook echt een pleziervaart. Onze dank gaat uit naar de medewerkers van de gemeenten Muiden en Naarden en Waternet voor het bedienen van de 2 sluizen en 5 ophaalbruggen op de route!
Inmiddels liggen beide schepen weer op hun vertrouwde plaats in de Nieuwe Haven. En in het kader van Comeniusdag heeft de Rondwaarts zaterdag j.l. alweer gevaren met een groep speciaal genodigden. Vanaf zaterdag 31 maart kan iedereen weer elke middag opstappen op de Opwaarts!

U ziet de Rondwaarts – met schipper Koen van Dijk “op de bok” –  gefotografeerd vanuit de Opwaarts. We varen hier op de Naardertrekvaart tussen Muiden en Muiderberg.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.