Ook zo’n zin in het voorjaar?

Meerkoet jongenHet voorjaar komt eraan. Al wil het weer nog niet altijd meewerken, de natuur laat zich niet foppen. Langs onze rondvaartroute zijn alweer vele nesten te zien, onder andere van meerkoeten (zie hiernaast) en futen. De eerste jonge eenden zijn ook al gesignaleerd. In het voorjaar ontwikkelt de natuur zich zo snel, dat er elke week weer iets nieuws te zien is. Als schipper weten we dat natuurlijk, maar in deze periode is het – ondanks wat minder goed weer – vaak de moeite waard om een paar keer een vaart te maken. Als u een natuurliefhebber bent, wijzen we u ook graag nog eens op de mogelijkheden van een bijzondere vaart, speciaal gericht op de natuur. Zie hiervoor de pagina Bijzondere vaarten.

Dit bericht is geplaatst in Natuur. Bookmark de permalink.