Zomeravondvaarten van start

Ook dit jaar kunt u op speciaal geselecteerde zaterdagen meevaren met onze enige originele Zomeravondvaarten. We nemen u dan in de avondschemering mee door de buitengracht en over de Karnemelksloot en ‘s-Gravelandsevaart langs de randen van het Naardermeer. Deze vaarten zijn speciaal bedoeld voor liefhebbers van een lange tocht op een mooie zomeravond, waarbij we onderweg veel aandacht hebben voor de natuur en omgeving. In het verleden hebben we al vogels, vleermuizen en reeën gezien.
De sfeer is altijd rustig en ontspannen, aan boord houden we wat extra ruimte voor wat kleine hapjes en een glaasje drank (u bent van harte uitgenodigd om ook zelf wat mee te nemen). Vergeet u ook uw camera of verrekijker niet!
Reserveren voor deze vaarten is verplicht (maar gratis); we varen 2½ uur met groepen van 8 tot en met 16 personen. Meldt u aan (ook als u met minder bent), dan houden we u op de hoogte van de mogelijkheden. We varen af bij de trap voor het Arsenaal en de prijs is € 17,50 per persoon.
Dit seizoen varen we (bij goed weer) op de volgende zaterdagen:

30 juni – 18.30 uur
14 juli – 18.30 uur
11 augustus – 18.30 uur
25 augustus – 18.30 uur
15 september – 18.00 uur
29 september – 17.15 uur.

Zie onze Vaaragenda voor actuele informatie en de pagina Bijzondere vaarten voor details.

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten, Natuur. Bookmark de permalink.