September-evenementen

SoresSeptember is traditioneel de gezelligste maand op het water van Naarden. Rond het weekend van 8 en 9 september vinden diverse evenementen plaats.
In de Nieuwe Haven zijn vele oude schepen te zien in het kader van de Naardense Vaardagen. Op zondag zullen diverse schepen deelnemen aan het admiraalzeilen rond het Vestingeiland, uniek omdat er al eeuwen geen zeilschepen meer varen in de grachten! Zaterdagavond is de Gondelvaart (startpunt in de Draaikom) door de grachten. En zondagmiddag 9 september zal de enige nog werkende Kraanbrug (bij Fort Ronduit) gedemonstreerd worden.
Maak dit gezelligste weekend van het jaar mee en vaar met ons door Naarden.
Of reserveer deze mooie nazomer toch eens die prachtige Zomeravondvaart met een groep familie of vrienden; 2½ uur varen in ontspannen sfeer, richting Naardermeer in de avondschemering! Er zijn nog plekken op de laatste twee vaarten van 15 en 29 september.
In onze Vaaragenda vindt u meer details.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.