Weer een seizoen voorbij

SchippersdinerDe laatste reguliere vaarten liggen alweer weken achter ons; op 4 november maakten we de laatste  tocht. Maar ons seizoen als vrijwillige schippers is pas ècht voorbij als we de laatste klant gevaren hebben en dat is traditioneel de Pietenband van Sinterklaas. Afgelopen zaterdag was dat weer het geval, zoals altijd  onder grote publieke belangstelling. De Rondwaarts (onze overdekte boot) is naar de winterstalling gebracht om daar een (gedeeltelijke) nieuwe linnen kap te krijgen en dan blijft er voorlopig voor ons nog één ding over om naar uit te kijken: ons jaarlijkse schippersdiner, waar alle vrijwilligers en hun aanhang het jaar mee afsluiten. Vrijdag de 30e is het zover. Dan proosten we op een succesvol seizoen 2012 en kijken we vooruit naar volgend jaar.
Tot ziens na de winter!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Organisatie met de tags , , . Bookmark de permalink.