Seizoen 2013 begint

VestingvaartNaarden_LogoOp zaterdag 30 maart is het weer zover: voor het negende seizoen zijn onze schippers en boten weer klaar-voor-de-start voor een lang vaarseizoen. Zoals gebruikelijk kunt u elke middag kiezen uit minstens vier rondvaarten langs de mooiste plekjes van de vestingwerken en door de prachtige natuur van Naarden.
Ook als u een bijzondere tocht wilt maken of met een gezelschap een speciale wens heeft, staan we weer voor u klaar. Op de pagina Bijzondere vaarten leest u wat mogelijk is. Evenementen en themavaarten vermelden we altijd in onze Vaaragenda.
Behalve de boten, heeft ook onze huisstijl een onderhoudsbeurt gehad. Hierboven ziet u het nieuwe logo dat onder meer in de nieuwe folders gebruikt wordt. Wat blijft is de unieke mogelijkheid om een rondje Vesting te varen in onze historische schepen. Natuurlijk met deskundige uitleg van onze vrijwillige schippers.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.