Snerttochten!

SnertIn samenwerking met het Vogelhospitaal Naarden organiseert Vestingvaart Naarden op 26 oktober en alle zaterdagen in november prachtige natuur-vaartochten langs de boorden van het Naardermeer. We varen via de Karnemelksloot naar de ’s-Gravelandsevaart, waar we een prachtig plas-dras gebiedje als einddoel zullen bereiken en we ons kunnen vergapen aan een enorme diversiteit aan vogelsoorten, die daar in het najaar foerageren. Dus vergeet uw verrekijker niet! Onderweg wordt tekst en uitleg gegeven over de natuur rondom. Daarna terug naar het Vogelhospitaal, waar we ons na de boottocht heerlijk kunnen opwarmen aan een kop hete snert!
Reserveringen voor deze tocht via info@vestingvaart.nl of bellen naar Lex Maat, (035) 6941194 of (06) 18271436.
Vertrek 10.30 uur en aankomst 12.30 uur steiger Vogelhospitaal Naarden, Burg. J. Visserlaan 1, Naarden. Dus niet in de Nieuwe Haven!
Snertbedrag per persoon € 17,50.

Gooi TV heeft 26 oktober opnamen gemaakt tijdens de tocht. Kijk via deze link naar hun item in de uitzending van 3 november 2013, of kijk op onze pagina Publicaties.

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten, Natuur met de tags , . Bookmark de permalink.