Oud en nieuw

Een nieuw seizoen, een nieuwe vloer in de Opwaarts, nieuwe aanbiedingen! Maar schrikt u niet: de Vesting Naarden ligt er als vanouds prachtig bij en onze vrijwillige schippers zijn klaar voor de start. Inmiddels voor het 10e seizoen. Alle gelegenheid dus om dagelijks bij ons op te stappen en een uurtje te genieten van historie, natuur en prachtige verhalen. Laten we dit seizoen beginnen met een unieke aanbieding: het Comenius Museum, Paul Fagel Arsenaal Restaurants en Vestingvaart Naarden bieden u twee arrangementen om de zintuigen te prikkelen. Bijzonderheden vindt u op de pagina Aanbiedingen.
En o ja, ook nieuw: plaatsbewijzen kunt u vanaf nu – behalve bij de schipper aan boord – ook kopen bij de Conceptstore, Marktstraat 5, midden in de Vesting. Let u wel op dat zij geen informatie over de actuele bezetting op de boot hebben.

Dit bericht is geplaatst in Actie, Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.