Schepen kijken in Naarden

DSC1_1732Rond het weekend  van 13 en 14 september is er op en rond het Naardense water veel te zien en te doen. In dit Open Monumentenweekend wordt u een blik gegund op hoe mooi de Nieuwe Haven kan zijn. De Naardense vaardagen dragen daar veel aan bij. Twintig museale en historische schepen liggen een week lang in de haven te kijk. De aankomst en het vertrek van de schepen zijn goede momenten om de schippers en schepen in actie te zien.
Maandag 8 september en woensdag 10 september vanaf 15.00 uur varen de schepen via de Keetpoortsluis in Muiden richting Naarden net als zaterdag 13 september vanaf 13.00 uur.
Zaterdagavond en zondag liggen de schepen in de Nieuwe Haven. Op zondag is er om ongeveer 14.00 uur in de Nieuwe Haven een vlootinspectie door “admiraal” Van Dulm, waarbij de zeilschepen middels het neerlaten van de fok de admiraal groeten.
Maandag de 15e en zaterdag de 20e varen de schepen om 10.00 uur weer Naarden uit richting de Keetpoortsluis te Muiden.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen met de tags . Bookmark de permalink.