Groot onderhoud schepen afgerond

Onderhoud 2011Onze schepen zijn zeer bejaard, maar moeten natuurlijk veilig en toonbaar zijn. Daarom wordt er jaarlijks onderhoud gepleegd. Ook in de afgelopen winter zijn beide schepen uit het water geweest en is er geschuurd, geschilderd en geklust door de schippers.
Een probleem is altijd om onderdak te vinden waar de boten droog opgeknapt kunnen worden. Van begin februari tot eind maart hebben we gratis gebruik mogen maken van een loods (en de koffieautomaat) van het Dierenpension Naarden aan de Overscheenseweg. Onze dank gaat uit naar eigenaars Marianne en Adriaan Schmal en gelukkig hebben we iets terug kunnen doen door ze in juni een vaart aan te bieden op onze Rondwaarts, ter ere van hun 40-jarig bestaan.

Dit bericht is geplaatst in Organisatie met de tags , , . Bookmark de permalink.