Voorverkoop kaartjes

IMG_2247Vorig seizoen begonnen en dit jaar uitgebreid: de mogelijkheid om kaarten voor onze dagelijkse rondvaarten te kopen “aan de vaste wal”. De Conceptstore in de Marktstraat had ze al en dit seizoen is ook De Oude Tol aan de Cattenhagestraat aangesloten.
U kunt hier vaarbewijzen vooraf kopen, uiteraard tegen de normale prijzen.
Maar een waarschuwing is op zijn plaats: de gekochte kaartjes geven recht op een rondvaart, maar zijn geen reservering voor een bepaalde vaart, tijd of zitplaats. Een beetje zoals de treinkaartjes van de NS, zullen we maar zeggen. De reden is, dat de voorverkopers niet kunnen weten of er ook daadwerkelijk plaats is op een bepaalde vaart. Meestal (en zeker op door-de-weekse dagen) is het geen probleem, maar het kan toevallig druk zijn met passanten; juni en september zijn de drukke maanden. Bij de boot is het credo: wie het eerst komt, het eerst maalt… Overigens kunt u gekochte kaartjes altijd later in het seizoen gebruiken. Meestal is de voorverkoper bereid de kaartjes terug te nemen als u helemaal niet kunt of wilt varen.

Kaartjes zijn ook altijd tegen contante betaling te koop bij de schipper aan boord.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , . Bookmark de permalink.