Open dag Vogelhospitaal

poster-open-dag-2015-565x800Ook dit jaar organiseert het Vogelopvangcentrum Midden-Nederland een open dag, namelijk op zondag 14 juni aanstaande. Het Vogelasiel, zoals het ook wel wordt genoemd, kan wel een steuntje in de rug gebruiken, gezien de teruglopende subsidies van de gemeentes!Dit kunt u allemaal verwachten: – het Vogelasiel’s eigen tombola “de kip met de gouden eieren” – trapkano’s om zelf het water op te gaan – een fotografieworkshop voor kinderen door KidzKlix – groot springkussen van Stichting Dierenlot – schminken – knutselactiviteiten voor de kinderen – rondleidingen langs alle verblijven, de ziekenboeg en couveuse –  terras voor een hapje en een drankje en natuurlijk de jaarlijks terugkerende gezellige natuurmarkt waar dit jaar ook diverse biologische producten te koop zullen zijn. En – al bijna traditioneel: Vestingvaart Naarden verzorgt de hele dag korte rondvaartjes vanaf de steiger van het Vogelhospitaal. De opbrengsten daarvan staan we graag af aan het Vogelasiel. Voor u een mooie kans om delen van de vestinggrachten te zien waar we bijna nooit varen!
Onze eigen reguliere rondvaarten worden zondag 14 juni uitgevoerd met onze overdekte boot, de Rondwaarts. De afvaartplaats is die dag aan de stenen kadetrap bij het Arsenaal aan de Kooltjesbuurt!

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten, Evenementen met de tags , , . Bookmark de permalink.