Beleef de eeuwenoude stad vanuit een bijzonder perspectief

Ruim drie eeuwen geleden werd Naarden – hoofdstad van ’t Gooi – grondig verbouwd tot een machtige vesting met hulp van de rijke stad Amsterdam en het Gewest Holland.
Nu liggen de aarden wallen, bastions, ravelijnen en vestinggrachten erbij zoals nooit tevoren. Wat is mooier dan een rustgevende boottocht in een historisch schip, met uitzicht op al die stoere muren? Onze deskundige schipper en gids geeft er uitleg bij.

Van begin april tot eind oktober kunt u elke middag meevaren op onze uurlijkse rondvaarten op de open Opwaarts. Of wilt u een bijzondere invulling van uw bedrijfsuitje of (familie-)evenement? Reserveer dan bijvoorbeeld onze overdekte Rondwaarts voor een unieke belevenis.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Bijzondere vaarten met de tags , , , . Bookmark de permalink.