Zomeravondvaart op 20 augustus

Zaterdagavond 20 augustus varen wij weer een van onze schaarse, maar inmiddels bekende Zomeravondvaarten. Als de zomer ons ten lange leste niet in de steek laat, kunt u met ons genieten van deze 2 ½ uur durende vaartocht door de vestinggrachten en de Karnemelksloot naar de ‘s-Gravelandsevaart. Hoogzomer is een mooie tijd om de natuur in volle groei en bloei te zien en de vogels te bespieden.
We vertrekken om 18.30 uur vanaf de trap voor het Arsenaal aan de Nieuwe Haven en zijn om 21.00 uur – na zonsondergang – weer terug. Meld u aan door (op werkdagen) te bellen met (035) 6941194. We varen met minimaal 10 en maximaal 16 passagiers. Meestal zijn we met 2 schippers.
Prijs per persoon: € 17,50. Reserveren vooraf verplicht. U kunt zich individueel inschrijven, wij houden u op de hoogte van de belangstelling. Bij heel slecht weer gaat de tocht niet door, maar de voorspellingen zijn goed!

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten met de tags , , . Bookmark de permalink.