Vaarseizoen 2011 voorbij

Onze rondvaarten van het vaarseizoen 2011 zijn afgelopen. Op zondag 30 oktober maakten de laatste gasten gebruik van onze dagelijkse vaarten.
In de vijf wintermaanden (van november tot en met maart) zijn er geen reguliere vaarten, maar is het wel mogelijk om op afspraak te varen, als de omstandigheden het toelaten. Belt u daarvoor met ons kantoor, (035) 6941194. Voor de Rondwaarts staan al enkele privé-vaarten gereserveerd in november en ook voor volgend seizoen hebben we al reserveringen.
Het vaarseizoen en de dagelijkse rondvaarten in 2012 beginnen op zaterdag 31 maart en het seizoen loopt door tot en met de laatste zondag van oktober. In het nieuwe jaar kun u op de pagina Seizoen en vaartijden zien op welke dagen en tijden u met ons weer het water op kunt voor een mooie tocht langs de verdedigingswerken en de prachtige natuur van Naarden.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.