Eerste Zomeravondvaart 2011 op 2 juli

Op zaterdag 2 juli zal de eerste Zomeravondvaart van het seizoen 2011 plaatsvinden.

Voor wie houdt van een exclusieve lange vaartocht in alle rust van een mooie zomeravond is minstens een Zomeravondvaart per jaar een must! Onder het genot van een bescheiden hapje en drankje, maken we van deze 2½ uur durende tocht een romantische belevenis. Na vertrek gaan we eerst de grachten aan de noordzijde bekijken en gaan we vervolgens via de buitengracht en de Karnemelksloot naar de randgebieden van het Naardermeer. Terwijl de vogels vrolijk fluiten en de schapen rustig grazen, gaan we nog even de ‘s-Gravelandsevaart op, tot bij een mooie vogelspotplek. En dan, als de zon ondergaat over de drassige landerijen, keren we in de schemering terug naar de veilige haven.

Zaterdag 2 juli van 18.30 – 21.00 uur. Vertrek uit de Nieuwe Haven, opstapplaats direct voor het Arsenaal aan de stenen trap. Prijs per persoon: € 17,50. Reserveren vooraf verplicht. Minimaal 10, maximaal 16 personen. U kunt zich individueel inschrijven, wij houden u op de hoogte van de belangstelling. Bij heel slecht weer gaat de tocht niet door.

Reserveren: (035) 8880677 of mail naar: info@vestingvaart.nl.

Zomeravondvaarten ook op 16 en 23 juli, 13 en 20 augustus, 3 en 17 september.

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten met de tags , , . Bookmark de permalink.