Gastenboek

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaringen met Vestingvaart Naarden. Onder aan de pagina kunt u een reactie voor andere lezers van deze website achterlaten.
Voor direct contact met ons of reserveren kunt u de pagina Contact gebruiken.
U kunt ons ook beoordelen op Zoover (gebruik de link hier rechts).

13 reacties op Gastenboek

 1. Ton Reijinga schreef:

  Ellen en ik, maar zeker ook onze gasten hebben afgelopen zaterdag genoten!!
  Afgezien van het mooie weer kwam dat vooral door schipper Ed. Deskundig, vriendelijk en al manoeuvrerend legde hij alles uit. Het ging niet alleen over de vesting, de wallen en de ‘beren’, ook wees hij ons op de prachtige natuur, de nesten van de watervogels, de ‘holen’ van de ijsvogel en de mooie groene vergezichten.
  Kortom: het was af!

  Vriendelijke groet,
  Ton & Ellen Reijinga

 2. E.J. schreef:

  De rondvaart afgelopen vrijdag was geweldig!
  Geholpen door het mooie weer en de erg aardige schipper die onderweg leuk vertelde zijn we door de grachten gegaan én zoals u al vertelde: we hebben ijsvogels gezien, wie had dat verwacht! We kenden die prachtige vogels alleen van de plaatjes, ze in het echt zien is toch een aparte belevenis!
  Al met al, voor herhaling vatbaar, gaan we zeker doen.

 3. Erna Kas schreef:

  Ik was op Koninginnedag met Vestingvaart mee, waar ik zeer van genoten heb en daar vertelde de schipper dat er alleen bij de Diefdijk nog een kraanbrug was, maar dat die het niet meer deed.
  Hoewel ik in Naarden woon, kom ik vaak in de omgeving van de Diefdijk dus ik ging daar heen om te zien hoe die er uitzag. Laat die nu in 2011 opgeknapt zijn en het weer doen. Alhoewel. Het schijnt dat de slinger bij een of andere organisatie is en dat die zoek is, maar men probeert de slinger te vinden. Misschien wel een leuk weetje voor u.
  Met vriendelijke groet, Erna Kas.

 4. Gertie van der Zanden schreef:

  Afgelopen zaterdag, 6 april, hebben mijn man en ik een fantastische rondvaart gemaakt door de vesting Naarden. Wij waren de enige passagiers aan boord (om 14.00 uur) en de schipper (zijn naam is me helaas ontschoten) heeft vol enthousiasme honderduit verteld.
  De foto’s die ik tijdens de rondvaart heb gemaakt, stuur ik u hierbij met het verzoek ze aan de ‘schipper’ door te sturen. Hij staat zelf op twee afbeeldingen, dus u zult ongetwijfeld meteen weten naar wie de foto’s toe moeten.
  Een hartelijke groet, mede namens mijn man Niek, Gertie van der Zanden, Aarle-Rixtel

 5. J. de Vries schreef:

  Langs deze weg wil ik u nog even laten weten dat mijn zus en ik enorm hebben genoten van de prachtige Zomeravondvaart door de vesting en Karnemelksloot met het aangrenzende Naardermeer-gebied, die wij gisterenavond hebben meegemaakt. Het was een heel geslaagde en gezellige avond met een prima tekst en uitleg van het gebied, en bezienswaardigheden daarin, van de schipper.
  Met vriendelijke groet, J. de Vries

 6. Jan en Carla schreef:

  Op 24 mei 2012 werd mijn oudste zus 75 jaar en om dat te vieren bood zij ons met mijn andere zus en haar partner plus nog een aantal vrienden een boottocht aan. Wij hadden prachtig weer en hebben geweldig genoten om op deze manier door de
  Vesting te varen. Daarna van een heerlijke lunch genoten op het terras bij Het Hert.
  Mar: nogmaals reuze bedankt en schipper: geweldig gedaan.

 7. Wim Tober schreef:

  Op 17 juni ter gelegenheid van mijn verjaardag een rondvaart gemaakt door en om de Vesting. We hebben kostelijk genoten van deze actie. Niet in de laatste plaats door de uiterst plezierige manier waarop schipper Lex (16:00 uur) invulling gaf aan deze, voor ons, bijzondere excursie. Wilt u onze complimenten overbrengen?
  Wij zullen geen gelegenheid onbenut laten om de rondvaarten te promoten.
  Vriendelijke groet, Wim Tober.

 8. Erik Muller schreef:

  Vorig weekend vierde ik met familie en vrienden mijn zestigste verjaardag. Op het programma stond ook een vaart door de vesting. Mijn dertig gasten vonden het prachtig, en dat ondanks de regen die zo nu en dan met bakken de lucht uit kwam op zaterdag. Interessante informatie die niemand eigenlijk goed kende en op deskundige wijze werd gepresenteerd. Zo zie je maar weer dat ook tijdens een feestweekend nog wat kan worden geleerd. Graag bedank ik alle medewerkers van Vestingvaart en van Foodies voor hun inzet. Bij een volgende gelegenheid doe ik graag weer een beroep op jullie!
  Hartelijke groet, Erik Muller

 9. Fam. Veldhuyzen van Zanten schreef:

  Met 21 personen, waarvan de oudste 86 jaar is, hebben we op donderdag 10 mei 2012 een schitterende rondvaart gemaakt. De uitleg hierbij was voor de meesten van ons een grote verrassing. De aanwezige gehoorgestoorden hadden twee hulpmiddelen, een kaartje met de nummers van de bezienswaardigheden en hiernaast een uitleg op papier. Dit laatste was niet standaard maar erg verhelderend voor diegenen die niet alles konden beluisteren via de geluidsinstallatie.
  Vestingwerken en natuur in een overdekte boot was een unieke ervaring voor vele aanwezigen. Een aanrader voor een ieder die van historie en natuur houdt.
  K.K. Ronner – Kuyvenhoven.

 10. Familie Apeldoorn schreef:

  Zondag 4 september gevaren met de hele familie, 19 familie-leden in een boot.
  We hebben er allen van genoten, groot en klein en danken schipper Hans voor zijn uitleg. Helaas voor hem had de geluidsinstallatie kuren, maar dat mocht de pret niet drukken.
  Met vriendelijke groeten familie Apeldoorn uit Egmond-Binnen

 11. Anna Woertman Wilken schreef:

  Gisteren heb ik met 2 collega/vriendinnen mijn eerste vaartocht door de Vesting beleefd… Wat een buitengewoon mooie tocht was het. In het verleden heb ik de Vesting op allerlei manieren ervaren : wandelend, fietsend, joggend, maar de mooiste ervaring heb ik gisteren opgedaan…! De heer van Dijk heeft ons de mooiste plekjes laten zien en beleven, aangevuld met zijn historische informatie waardoor de Vesting als monument tot leven is gekomen. De grootste verrassing voor ons allen was de aanwezigheid van het ijsvogeltje.. Met eigen ogen te zien hoe hij zo dicht bij ons zijn domicile heeft gevonden…. Maar ook de andere watervogels als eenden en futen hebben een paradijselijke leefomgeving.
  Kortom , eenieder die de schoonheid van de natuur op een bijzondere wijze wil beleven is deze vestingvaartocht een aanrader… Zelf hoop ik deze tocht nog meermalen te herhalen.
  Met dank aan alle schippers ,vergezeld door een hartelijke groet,
  Anna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *