Actueel overzicht van evenementen op en aan het water in Naarden en bijzondere vaarten. Misschien een leuk moment om juist dán een rondvaart te maken.
LET OP: voor de dagelijkse reguliere rondvaarten zie de pagina Seizoen en Vaartijden.


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Gondelvaart

12 september 2015 | 21:00 - 22:30

Op zaterdag 12 september wordt op de Naardense grachten de inmiddels traditionele gondelvaart georganiseerd. Dit evenement zal plaatsvinden in samenwerking met de Naardense Vaardagen. Het verzamelpunt is de industriehaven (keerkom, draaikom) aan de Energiestraat, waar om 21:00 uur het startschot wordt gegeven.
De route voert eerst door de Groene Brug met een rondje om het eiland in de buitengracht tussen de Groene Brug en de Prinses Irenebrug. Dan terug via de industriehaven naar de Nieuwe Haven waar de versierde en verlichte vloot langs de eveneens verlichte schepen van ons varend erfgoed vaart. Via een rondje Zoute Gracht terug naar de Nieuwe Haven.
Op de hoofdgracht liggen twee vlotten afgemeerd waar men de gondel kan verlaten teneinde de prijsuitreiking bij te wonen. Er zijn verschillende prijzen voor de mooiste boot, de origineelste boot, enz. Uitreiking van de prijzen: direct na afloop op het plein bij de Sluisbrug aan de kant van Arsenaal restaurants.
Wie mee wil doen kan zich opgeven via gondelvaart@fortronduit.nl. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Tip van Vestingvaart Naarden voor de beste toeschouwersplekken: langs de Amsterdamsestraatweg tussen de Meerstraat en het Burgemeester Wesselingplein, langs de Nieuwe Haven, Kooltjesbuurt en Oude Haven en de geheime tip: op de vestingwallen rechts naast de Zeepoort (loop de Oude Haven helemaal naar achteren en ga daar linksaf het pad op)…

Gegevens

Datum:
12 september 2015
Tijd:
21:00 - 22:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Evert Kos
E-mail:
gondelvaart@fortronduit.nl

Locatie

Draaikom, keerkom, industriehaven
Energiestraat 1
1411 AN Naarden, Nederland