Vaarseizoen en -tijden 2012

Kalender dagelijkse vaarten 2012Ook in 2012 verzorgen wij weer rondvaarten door en rondom de prachtige Vesting, inmiddels het 8e seizoen. Net als vorig jaar verwachten we meer dan 5000 gasten aan boord van onze historische schepen te mogen verwelkomen.
Alle informatie over het seizoen en de vaartijden van de dagelijkse vaarten vindt u op de pagina Seizoen en vaartijden. Als extra service vindt u daar nu ook een kalender, waarin u in één oogopslag kunt zien wanneer er gevaren wordt. Bijzondere evenementen en speciale vaarten vermelden we altijd in onze actuele Vaaragenda. Als u daar goed oplet, vindt u soms ook aanbiedingen en een incidenteel “aardigheidje”.
Dus: vanaf zaterdag 31 maart 2012 ligt de Opwaarts weer klaar bij de stenen trap vóór de Turfloods.  Dat betekent ruim 7 maanden lang in totaal 925 mogelijkheden voor een uur genieten van de natuur en historie op het water.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , , . Bookmark de permalink.