10 Maart: Naarden presenteert…

Op zaterdag 10 maart 2012 vindt de manifestatie Naarden Presenteert… plaats, waar u kunt kennismaken met het verenigingsleven in onze stad. Inwoners van Naarden en andere belangstellenden kunnen hier een indruk krijgen van de activiteiten van verenigingen, stichtingen en vrijwilligersorganisaties die in de vestingstad activiteiten ontplooien. De manifestatie is een initiatief van de Vereniging Werkgroep Vestingstad en heeft tot doel een breed publiek te laten zien wat er leeft in de Vestingstad.

Vestingvaart Naarden is natuurlijk ook aanwezig. Wij presenteren op deze dag ons nieuwe vaarseizoen en een aantal interessante nieuwtjes zoals het vaarschema voor de succesvolle Zomeravondvaarten en de introductie van de 10 vaarten-kaart en andere waardebonnen. Met behulp van nieuw foldermateriaal en een videopresentatie kunt u een goede indruk krijgen van de schoonheid van Naarden vanaf het water.

Plaats: Grote Kerk Naarden | Tijd: 11.30 – 17.00 uur

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.