Vestingvaart op de kaart

Vandaag is een langgekoesterde wens in vervulling gegaan: op de geel-zwarte wegwijzers binnen de Vesting Naarden is nu ook Vestingvaart te vinden. Overigens ook toegevoegd: het Weegschaalmuseum, sinds dit voorjaar geopend in het prachtige Spaanse Huis, ooit in gebruik als waag en stadhuis en met een veelbewogen historie.
En het laatste nieuws over het aanstaande Open Monumenten-weekend: de Kraanbrug demonstraties gaan zondag door. Dat betekent dat wij alle vaarten op zondagmiddag zullen aanpassen, zodanig dat in elke rondvaart een Kraanbrug-demonstratie is opgenomen. Een mooi extraatje op deze (naar verwachting) prachtige zondag, waar oude schepen te zien zijn in de haven en vanaf 14.00 uur tijdens het Admiraalzeilen.

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten, Naarden, Vesting met de tags , , . Bookmark de permalink.