Rabobank-leden: steun ons alstublieft

Arsenaal 2Rabobank Noord Gooiland is als coöperatieve bank betrokken bij de lokale samenleving. Als bewijs daarvan gebruikt de Rabobank een deel van haar winst om lokale projecten te ondersteunen via het Coöperatiefonds. In 2013 hebben de leden van de bank ons project Vestingvaart Naarden, vervanging kap Rondwaarts ingediend om zo in aanmerking te komen voor een donatie.
Vestingvaart Naarden is grotendeels een vrijwilligersorganisatie. De opbrengsten van de vaarten worden gebruikt voor het dekken van de kosten. Na 7 jaar is de linnen kap van onze dichte rondvaartboot aan vervanging toe en daarvoor hebben we extra hulp nodig.
Full Colour logo RabobankWe zijn erg blij dat de commissie Coöperatiefonds ons project heeft genomineerd. Leden van de bank kunnen tot 16 juni 2013 hun stem uitbrengen op ons project. Hoe meer stemmen, hoe groter de bijdrage! Zonder dat het u zelf iets kost, kunt u ons hiermee enorm helpen. Uw stem kunt u uitbrengen via deze link. Er is ook een mogelijkheid om schriftelijk te stemmen. In het ledenblad “Dichterbij” kunt u meer lezen.

Dit bericht is geplaatst in Actie, Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.