Vogelhospitaal open dag 9 juni

vogelasielposter2013Het Vogelhospitaal (Vogelopvangcentrum Midden-Nederland) aan de Burgemeester Visserlaan in Naarden houdt open dag op zondag 9 juni aanstaande. Er is veel te doen op het terrein en dit jaar werkt Vestingvaart Naarden graag mee door korte, maar bijzondere vogelrondvaarten te verzorgen vanaf de steiger van het Vogelhospitaal aan de Karnemelksloot. We varen elk half uur en nemen dan een bijzondere route, die niet in ons normale programma zit. Unieke vaartjes dus, over de Karnemelksloot en buitengracht aan de zuid- en oostkant van de Vesting.
Zelf zijn we ook aanwezig op het terrein met een eigen stand, waar we u uitgebreid over onze rondvaarten kunnen vertellen. De Natuurvaarten en Zomeravondvaarten zetten we extra in de schijnwerpers. Tijdens de open dag kunt u bij ons ook gebruik maken van diverse aanbiedingen, of waardebonnen en cadeaubonnen aanschaffen. Maar u komt natuurlijk vooral om te zien welk geweldig werk de vrijwilligers van het Vogelhospitaal doen om onze lokale natuur te helpen.

Onze eigen dagelijkse rondvaarten vanuit de Nieuwe Haven worden deze dag gevaren met onze overdekte boot – de Rondwaarts – uiteraard tegen de normale tarieven en volgens het bekende rooster.

Dit bericht is geplaatst in Actie, Bijzondere vaarten, Natuur met de tags , , . Bookmark de permalink.