3 Bijzondere vaarten in 1 weekend

3bijzonderevaarten
Niet eerder vertoond! Drie bijzondere vaarten in één weekend. En op alle drie zijn nog een paar plekken vrij. Alle genoemde exclusieve tochten voeren u 2½ uur lang via een weinig gevaren route naar de mooiste en groenste en vogelrijkste plekken rond de Vesting, waaronder het Laegieskamp en de Karnemelksloot, langs de randen van het Naardermeer. In het bijzonder bedoeld voor natuur- en vogelliefhebbers en dat kunnen ook kinderen zijn, zoals op 15 juni is bewezen. Voor meer details kunt u kijken op onze pagina Bijzondere vaarten. Vertrek vanaf de trap bij het Arsenaal aan de Nieuwe Haven.

Vroegevogelvaart: zaterdag 29 juni van 6.30 – 9.00 uur.
Zomeravondvaart: zaterdag 29 juni van 20.00 – 22.30 uur.
Natuurvaart: zondag 30 juni van 9.30 – 12.00 uur.

Reserveren? Bel tijdens kantooruren Lex Maat op (035) 6941194.

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten, Natuur met de tags , , . Bookmark de permalink.