September evenementen

DSC1_5364September is in Naarden dé maand als het gaat om het water en varen. Officieel is zondag 15 september 2013 Open Monumentendag, maar de dagen eromheen bieden ook  veel vermaak en gezelligheid. Vanaf 9 september loopt de haven al vol met historische schepen voor de Naardense Vaardagen, waarvan een aantal op zondag zeker zullen meedoen aan het Admiraalzeilen rond het Vestingeiland. Als u mee wilt varen van Muiden naar Naarden op een van de schepen, kijk dan op onze Facebook-pagina. Verder het hele weekend van 14 en 15 september veel gezellige drukte en activiteiten, met als brandpunt de Nieuwe Haven.
De prognose voor dit weekend wat onze rondvaarten betreft: druk, maar zaterdag vanaf 15.00 uur en zondag is er nog ruimte (let op: dit is een momentopname). De rondvaarten zijn dezer dagen overigens niet gratis, zoals uit sommige andere publicaties begrepen zou kunnen worden.
Ook leuk: op zaterdag 21 september vindt voor de tweede maal het Vestival Vocaal plaats; meer dan 30 Gooise koren zingen de sterren van de hemel op 16 locaties in onze prachtige stad. Voor de liefhebbers: in de late ochtend van deze zaterdag varen we alvast een voorproefje door de havens met Noot voor Noot uit Muiderberg. Kom maar kijken.

Dit bericht is geplaatst in Evenementen, Naarden met de tags , . Bookmark de permalink.