Nieuwe vloer voor Opwaarts

Onderhoud aan de OpwaartsWe varen onze rondvaarten bewust met klassieke boten in deze historische omgeving. Beide boten naderen de respectabele leeftijd van 100 jaar. Mooi, maar dat vergt wel intensief onderhoud en aandacht voor de veiligheid.
Deze winter (nou ja…) was de open Opwaarts toe aan een grote beurt. Inspectie, schilderen en een nieuwe houten vloer maakten onderdeel uit van het werk. We waren heel blij met de mogelijkheid om gebruik te maken van de boothelling bij De Loods van Scouting Olav!
Nog wat kleine dingetjes en de boten zijn klaar voor het nieuwe vaarseizoen. Dit jaar staan er weer interessante zaken op stapel. We noemen alvast een nieuw arrangement in samenwerking met het Comeniusmuseum en Restaurant Fagel. We houden u natuurlijk op de hoogte. Nu maar hopen dat de zomer van 2014 net zo positief uitpakt als de winter ons doet hopen…. Vanaf zaterdag 5 april staan onze vrijwillige schippers en opgeknapte boten weer tot uw beschikking. Tot ziens.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Organisatie met de tags , , . Bookmark de permalink.