Comeniusmuseum en varen

logocomeniusmus-210In het Comeniusmuseum is momenteel de tentoonstelling “Van buiten leren” te zien, met de prachtige natuurplaten van M.A. Koekoek die op veel scholen werden gebruikt. Het museum biedt nu in samenwerking met Vestingvaart Naarden aan om de natuur ook in werkelijkheid te beleven, gecombineerd met een bezoek aan de tentoonstelling. Dat kan  op twee momenten. Aan u de keuze.

Op vrijdag 18 juli aanstaande om 20.00 uur kunt u starten met een kop koffie en een rondleiding in het museum, waarna u dichtbij het museum op de boot stapt voor een natuurrondvaart van ongeveer anderhalf uur bij het licht van de ondergaande zon. Daarbij wordt speciaal aandacht besteed aan de natuur rond Naarden.

Bent u een ochtendmens, dan kunt u op zaterdag 19 juli om 6.00 uur opstappen op de boot (aanlegplaats bij het Arsenaal, Kooltjesbuurt 1). U vaart dan in het ochtendlicht eerst anderhalf uur rond de vesting, waarna rond 7.45 uur een ontbijt voor u klaarstaat in het Comeniusmuseum. Daarna kunt u de tentoonstelling bezoeken.

De kosten bedragen € 17,50 per persoon en reserveren is noodzakelijk via (035) 6943045 of info@comeniusmuseum.nl of via de website. U kunt ook nog steeds gebruik maken van de andere arrangementen in samenwerking met het Comeniusmuseum.

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten, Natuur met de tags , , , . Bookmark de permalink.