Seizoen 2016 begonnen

2013-07-20 20.28.24kopie315x315Zaterdag 26 maart. De schippers komen vanochtend traditioneel bijeen op deze eerste vaardag van het seizoen. Onder het genot van koffie en appeltaart worden de laatste nieuwtjes doorgenomen en de afspraken over het nieuwe seizoen nog eens op een rij gezet. De nieuwe “bedrijfs-polo’s” met het nieuwe logo worden uitgedeeld.
Ook nieuw dit jaar: op zaterdagen, zondagen en algemene feestdagen varen we in elk geval op de gebruikelijke tijden, maar in de maanden april en oktober (respectievelijk het voor- en naseizoen) varen we op weekdagen alleen op reservering.  Dat is belangrijk om te weten; u kunt (kosteloos) uw wensen 1 dag van tevoren doorgeven en dan varen we natuurlijk ook. Dat scheelt de schippers vruchteloos wachten op de (nu nog iets te koude) kade… Vanaf 30 april is het hoogseizoen en kan iedereen elke middag bij ons opstappen, zonder reserveren.
Schippers en boten zijn er weer klaar voor!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.