Heen en weer; uit de kunst

Abeltje_NUDKCultuur en Naarden horen de laatste jaren steeds nadrukkelijker bij elkaar. Veel evenementen benaderen dat heel breed en Naarden Uit De Kunst doet dat dit jaar op het thema “Annie MG”. Van wandelen tot muziek luisteren, van dineren tot een vaartje op de “Heen En Weer”, het kan allemaal.
De website laat zien wat het complete programma is, maar wij verklappen alvast dat u zaterdag 21 mei en zondag 22 mei op de “Heen En Weer” gratis een vaartochtje van een halfuur kunt maken. Elke gelijkenis tussen de “Heen En Weer” en onze Opwaarts berust louter op toeval… Hoe dan ook: u kunt vanaf 13:00 uur op die zaterdag en zondag zomaar voor niets een halfuurtje meevaren. De laatste vaart is om 16:00 uur. Opstapplaats: stenen kadetrap schuin tegenover de Turfloods (restaurant Vida).

Dit bericht is geplaatst in Evenementen met de tags , , . Bookmark de permalink.