We varen weer!

Vanaf vandaag is het voorseizoen begonnen. Veel struiken staan in bloei, de eerste vogelnestjes zijn alweer bezet. En de eeuwenoude vesting ontwaakt uit zijn winterslaap voor het 332-ste jaar. Vooral in het voorjaar verandert het decor bijna dagelijks.

In het voorseizoen (maand april) varen we in elk geval op zaterdagen en zondagen om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur. Voor door-de-weekse dagen vragen we om 1 dag van tevoren te reserveren via het contactformulier, of telefonisch via (035) 888 06 77. In deze nog wat rustiger periode zorgen we dan voor een schipper (op eerder genoemde uren). Zo hoeft deze bij weinig of geen passagiers niet de hele middag op de kade voor niets te wachten.

Nieuw dit jaar: u kunt vaar-kaartjes kopen bij het Informatiepunt/VVV aan het Ruijsdaelplein 6M, in de historische Utrechtse Poort. Het VVV is vanaf vandaag elke middag geopend. Maar kaartjes zijn ook te koop bij de schipper aan boord.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Organisatie met de tags , . Bookmark de permalink.