Een nieuwe zomer komt eraan

De klok weer een uurtje vooruit, de eerste knoppen aan de bomen, de boten in onderhoud, de eerste schippersbijeenkomst: het zijn allemaal tekenen die erop wijzen dat een nieuw rondvaartseizoen nabij is. En dat klopt! Vanaf zaterdag 31 maart kunt u weer dagelijks terecht bij ons voor een prachtige tocht door de vestinggrachten van Naarden.
Toegegeven: van ons mag de temperatuur nu wel wat omhoog, maar het voorjaar is de spannendste tijd in de natuur. Elke week ontwaakt de natuur wat meer uit haar winterslaap en wordt de natuurdecoratie van de vestingwerken fraaier.
Denkt u erom dat we in de maand april op de doordeweekse dagen (maandag tot en met vrijdag) alléén op reservering varen? Reserveren kan via de pagina Contact en reserveren of via mail info@vestingvaart.nl of per telefoon (035) 8880677.
Op zaterdag en zondag (en 2e Paasdag en Koningsdag) hoeft u niet vooraf te reserveren, er is dan elk uur volgens het vaarschema een schipper aanwezig bij de boot.
In het hoogseizoen (vanaf 1 mei) geldt dat ook voor de weekdagen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.