Historische Haven een feit

Na 13 jaren van organiseren, plannen maken en vooral heel veel overleg met alle instanties is de Historische Haven Naarden vandaag een feit geworden, met de officiële opening door wethouder Miriam van Meerten van de gemeente Gooise Meren.
De kade aan de Kooltjesbuurt (links op de foto) is bestemd als permanente afmeerplaats voor historische schepen, die een link hebben met de historie van het Naardense vaarwater. Een speciale schouwcommissie beslist over de schepen die hier in de loop van de tijd komen te liggen.
Niet alleen is dat straks een mooie en stijlvolle opvulling voor de tot nu toe wat kale kade, ook de rondvaarten hebben er dan weer een attractie bij. En in de toekomst zullen de op- en afstapplaatsen van Vestingvaart Naarden ook deel gaan uitmaken van de kade.
De Naardense haven wordt weer een stukje mooier.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags . Bookmark de permalink.