Start vaarseizoen 2020 uitgesteld

Met de start van het vaarseizoen 2020 (gepland op 4 april) in zicht, hebben we moeten besluiten om deze voorlopig uit te stellen. De reden is uiteraard de corona-situatie en de maatregelen die de overheid en het RIVM hebben uitgevaardigd.

Ook onze eerste zorg is de gezondheid van onze schippers en gasten en daarnaast werken we natuurlijk van harte mee aan het voorkomen van verdere verspreiding van het virus. Weliswaar vinden onze activiteiten in de buitenlucht plaats, maar op de boten is met name het voorschrift om anderhalve meter afstand van elkaar te houden niet uitvoerbaar.

Zo gauw de situatie dat mogelijk maakt, zullen we onze vaarten door de vestinggrachten weer hervatten. Intussen kunnen we iedereen aanraden een mooie wandeling of fietstocht te maken rond onze prachtige vesting.

Gasten die al gereserveerd hebben krijgen van ons persoonlijk bericht.

Blijf gezond en graag tot ziens.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.