Vuilnisvaart

Zaterdag 25 juli 2020 om 9:30 uur verzamelen diverse bootjes en boten zich voor wat we maar de “Vuilnisvaart” zijn gaan noemen en dat misschien wel een terugkerend evenement wordt. Een initiatief van een paar positieve en actieve Naarders, die het jammer vinden dat er zoveel zwerfvuil op en in onze mooie wallen en grachten ligt. En in plaats van klagen willen zij er iets aan doen, liefst samen met anderen.
Vestingvaart Naarden doet natuurlijk mee en zet de Opwaarts in voor een paar uur afval verzamelen. Het leuke van deze actie is dat die via social media – met name Facebook – is ontstaan en zonder al te veel organisatie bijna zichzelf regelt. Wie meer wil weten kan kijken op Facebook of in het Naarder Nieuws

Naschrift: NH Nieuws maakte een impressie van de geslaagde Vuilnisvaart: artikel en filmpje hier.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , . Bookmark de permalink.