Nieuwe website voor Vestingvaart

Oude Vestingvaart-siteVandaag nemen we na ruim 6 jaar afscheid van onze eerste website die ons jaren trouw heeft gediend. We hadden de behoefte om de site wat vlotter aan te kleden en vooral om regelmatig actueel nieuws te kunnen laten zien.
Op de Home-pagina – waar ook dit bericht zich bevindt – ziet u daarvan voorbeelden. Wij plaatsen regelmatig aankondigingen en nieuwtjes rond onze rondvaarten. Rechtsboven op (bijna) elke pagina vindt u een overzichtje van de laatste nieuwsberichten, met directe links daarheen.
Op de pagina  Evenementen ziet u een overzicht van evenementen en geplande bijzondere vaarten met soms een leuke aanbieding voor de aandachtige lezer… Verder hopen wij in ons Gastenboek van u reacties te krijgen op onze activiteiten, die interessant zijn voor andere lezers. En als u op eenvoudige wijze een mail aan ons wilt verzenden met vragen, opmerkingen of verzoeken voor reserveringen, dan kunt u dat doen door het invullen van het formulier op de pagina Contact en reserveren.
Onze telefoonnummers en e-mailadressen staan trouwens onderaan elke pagina.

Het loont beslist de moeite onze nieuwe website regelmatig te bezoeken voor het laatste nieuws en incidentele aanbiedingen. Graag tot ziens.

(Als u een regelmatige bezoeker bent van onze site, kan het nuttig zijn in uw eigen internetbrowser de ‘geschiedenis’ of ‘cache’ nu te legen of de pagina te ‘verversen’; dat voorkomt dat u verwezen blijft worden naar oude pagina’s, die er niet meer zijn). 

Dit bericht is geplaatst in Algemeen, Organisatie met de tags , , . Bookmark de permalink.