Laatste 2 Zomeravondvaarten

De laatste twee Zomeravondvaarten van het seizoen 2011 zullen plaatsvinden op 3 september (afvaart om 18.15 uur) en 17 september (afvaart om 17.45 uur). Al drie jaar varen we deze sfeervolle en exclusieve 2½ uur durende rondvaarten op geselecteerde zaterdagavonden in de zomer.
Met een korte blik op de natuur van de noordelijke vestinggrachten, keren we al snel de boeg naar het zuidwesten. We varen dan in de avondzon via de Karnemelksloot naar de ‘s-Gravelandsevaart, langs de randen van het  Naardermeergebied. Hapjes, drankjes, natuur en ontspannen sfeer zijn vaste onderdelen van de tocht.
Kijk voor een beschrijving van de Zomeravondvaart op de pagina Bijzondere vaarten.
Zie de pagina Vaaragenda voor de planning.
Kosten € 17,50 per persoon, reserveren via (035) 6941194 is verplicht. Afvaart vanaf de trap bij het Arsenaal (Kooltjesbuurt). We varen bij minimaal 10 en maximaal 16 aanmeldingen. Doen. Voordat de mooie zomer weer voorbij is ;-).

Dit bericht is geplaatst in Bijzondere vaarten met de tags , , , . Bookmark de permalink.