Sint’s Pietenband op Opwaarts

Intocht SinterklaasOp zaterdag 19 november komt Sinterklaas aan in de Nieuwe Haven van Naarden. Zoals altijd maakt de goedheiligman  gebruik van de plaatselijke voorzieningen, bijvoorbeeld omdat zijn grote schip niet in de Naardense Haven past.
De Sint heeft Vestingvaart Naarden gevraagd om de Pietenband ook dit jaar weer te vervoeren! Dat vinden we een hele eer, want er kan natuurlijk geen groot feest zijn zonder deze vrolijke muzikanten. Dus herken je misschien onze boot de Opwaarts in de varende optocht, dan klopt dat!
De binnenkomst van de boten wordt verwacht rond 17.30 uur. Daarna wordt de Sint ontvangen door de burgemeester en maakt hij nog een rijtocht door de Vesting.
Zorg dat je op tijd komt, want het is altijd erg druk!  [Foto: Tom Snel]

Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.