Aanbiedingen

Onderstaande aanbiedingen zijn alléén vooraf te koop bij of via ons boekingskantoor, niet bij de schipper aan boord.
Telefoon: (035) 6942673, mail: info@vestingvaart.nl.

Deze aanbiedingen zijn niet in combinatie te gebruiken en gelden niet voor bestaande reserveringen. Wij accepteren alleen waarde- en geschenkbonnen die door ons zijn voorzien van een echtheids-kenmerk.


Cadeaubon dagelijkse vaart (2 of 4 personen)

Waardebon 4 personenVoor een verjaardag, bruiloft, behaald examen, jubileum of gewoon zo maar, wilt u iemand wellicht een origineel doe-cadeau geven in plaats van een bosje bloemen (ook mooi). Daarvoor hebben wij waardebonnen voor een uur varen tijdens onze dagelijkse vaarten. U koopt die bij ons vooraf tegen de normale prijs (€ 7,- per volwassene) en u ontvangt van ons een fraaie waardebon die bij de schipper kan worden ingeleverd. Standaard bieden we cadeaubonnen voor 2 of 4 personen, maar op aanvraag kunnen wij ook een bon-op-maat maken.


Geschenkbon op maat

Voor die extra bijzondere gelegenheid wilt u iemand een vaartocht aanbieden voor een hele groep op onze (open) Opwaarts en/of (overdekte) Rondwaarts? Dat kan. Omdat de prijzen daarvoor onder meer afhankelijk zijn van het aantal personen, de vaarduur en route, maken we graag een tegoedbon op maat voor u. Allerlei combinaties en afwijkende afspraken zijn wat ons betreft mogelijk! U krijgt van ons een professioneel vormgegeven waardebon die u met trots kunt presenteren.