Bijzondere vaarten

Boekingen en reserveringen voor de bijzondere vaarten via:
telefoon: (06) 30 58 28 35
e-mail: boekingen@vestingvaart.nl
Voor bijzondere wensen of afspraken kunt u bellen met ons kantoor:
(035) 6942673.


Exclusieve groepsvaart Opwaarts
Groepen tot maximaal 20 personen.
Reserveren tot drie dagen voor de datum van afvaart.
Afvaarttijden naar wens, maar passend bij het dagelijkse vaarschema. Omdat de Opwaarts laag genoeg is voor bijna alle bruggen in en rondom Naarden, behoort een afwijkende route ook tot de mogelijkheden.
Ook buiten het seizoen mogelijk.
Prijs (inclusief schipper/gids en reserveringskosten) € 130,- per uur.


Exclusieve groepsvaart Rondwaarts
Groepen tot maximaal 30 personen. Reserveren tot drie dagen voor de datum van afvaart. Afvaarttijden naar wens. Ook buiten het seizoen mogelijk.
Prijzen (inclusief schipper/gids en reserveringskosten):
– tot en met 15 personen per uur: € 167,-
– iedere persoon meer € 7,-


Huwelijksfotovaart
Trouwen op de OpwaartsDe Opwaarts als huwelijksbootje! Voor bruidsparen biedt Vestingvaart de mogelijkheid om een romantische fotosessie te maken (met uw eigen fotograaf).
Wij hebben al vele bruidsparen gevaren, soms zelfs opgehaald aan de steiger in hun eigen achtertuin! Voor een speciale dag kunt u met ons speciale afspraken maken… De schipper vaart u naar de mooiste plekjes.
Afvaart naar wens, maar passend bij het dagelijkse vaarschema. Reserveren tot drie dagen voor de datum van afvaart.
Prijs per half uur: € 65,-.
Geen reserveringskosten.


Vroegevogelvaart
DCS1_6119_315pxSpeciaal voor vogelliefhebbers! Deze tocht met de Opwaarts duurt 2 ½ uur en de route voert vanuit Naarden-Vesting door de Karnemelksloot langs de moerasgebieden van het Naardermeer. U krijgt ruimschoots de tijd om vogels te spotten vanuit de boot.
Vaartijden: elke weekenddag mogelijk van 6.30 tot 9.00 uur. De schipper is tevens een ervaren vogelkenner. Minimaal 8, maximaal 14 deelnemers. Reserveren verplicht.
Prijs: € 25,- per persoon. Heeft u interesse, maar bent u met minder dan 8 personen? Schrijft u zich dan in, wij houden u op de hoogte van het aantal inschrijvers.


Natuurvaart
Speciaal voor natuurliefhebbers! De route en vaarduur is als boven. Geniet volop van de rijke vogel- en plantenwereld die we onderweg tegen zullen komen.
Vaartijden: elke weekenddag mogelijk van 9.30 tot 12.00 uur. De schipper is een ervaren natuurkenner. Minimaal 8, maximaal 14 deelnemers. Reserveren verplicht.
Prijs: € 25,- per persoon. Heeft u interesse, maar bent u met minder dan 8 personen? Schrijft u zich dan in, wij houden u op de hoogte van het aantal inschrijvers.


Zomeravondvaart
Op een beperkt aantal zomeravonden maken wij exclusieve tochten van 2 ½ uur door de vestinggrachten en het gebied rond het Naardermeer. Voor liefhebbers van een rustige avond en een mooie zonsondergang en onder het genot van een drankje en een hapje. Ervaar de natuur bij het licht van de ondergaande zon.
Vaartijden: op geselecteerde (zaterdag-) avonden in de zomermaanden. Kijk in onze Vaaragenda en op de Homepagina voor de aankondigingen!  Minimaal 8, maximaal 14 deelnemers. Reserveren verplicht.
Prijs: € 25,- per persoon. Heeft u interesse, maar bent u met minder dan 8 personen? Schrijft u zich dan in, wij houden u op de hoogte van het aantal inschrijvers.


Exclusieve (groeps-)reserveringen vanaf 10 personen kunnen ook achteraf betaald worden. U ontvangt dan van ons een factuur. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 9% BTW.